معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فعالیت ۲۰۰ هزار نفر از گروه‌های پرستاری در عرصه مقابله با کووید۱۹ خبر داد و گفت: تاکنون ۷۰ هزار پرستار به کرونا مبتلا شده و ۱۱۰ نفر هم جان باخته‌اند.

تصاویر چهره پنهان پرستاران و پزشکان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سومین نشست تخصصی کرونا در سال ۱۴۰۰ با عنوان «تجربه مدیریت مراقبت بیماری کووید ۱۹ در کشور» که ویدئوکنفرانسی برگزار شد، اظهار کرد: بیش از ۳ میلیون نفر تاکنون در کشور درگیر کرونا شده اند و بیش از ۸۵ هزار نفر را در این مدت از دست داده ایم و بیش از ۳ میلیون نفر هم از چنگال این ویروس منحوس نجات یافته اند که از تیم پزشکی و پرستاری سراسر کشور به خاطر ایثار و فداکاری که در این عرصه از خود نشان داده اند، تشکر ویژه می‌کنیم.

وی به وظایف ذاتی وزارت بهداشت اشاره و خاطرنشان کرد: از وظایف ذاتی وزارت بهداشت و به تبع آن، معاونت پرستاری، ارائه خدمات سلامت در همه زمان ها از جمله «قبل، در حین و پس از بحران ها» است. برای اطمینان از این امر بسیار مهم است که همه مبادی ذی‌ربط، آمادگی پاسخگویی به بحران‌ها را داشته باشند.

حضرتی با اشاره به این که معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: پاندمی کووید۱۹ به عنوان یک بحران، قریب ۱۷ ماه است که نظام سلامت و به تبع آن، معاونت پرستاری را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: پرستاران و پزشکان در خط مقدم مبارزه با کووید۱۹ هستند و حضور ۲۰۰ هزار نفر از گروه های پرستاری در مقابله با کووید۱۹، بیش از ۷۰ هزار مبتلا و بیش از ۱۱۰ نفر جانباخته گواهی بر این مدعا است.

حضرتی گفت: پرستاری ترکیبی از مجموعه ارزش های اخلاقی و فضائل انسانی از جمله شفقت، دلسوزی، اهتمام، مسئولیت‌پذیری، صبر و بردباری در برابر بی‌تابی‌ها و کج‌خلقی‌ها و استقامت و دلزده نشدن از مشاهده سختی‌ها است.

وی اظهار کرد: نظر رهبر معظم انقلاب در خصوص نقش پرستاران این چنین است که می فرمایند «پرستار و پزشک مکمل یکدیگرند. نه رقیب. با توجه به حضور چند ده هزار دانشجوی پرستاری، باید یک مدیریت و برنامه‌ریزی خوب در زمینه مسائل آموزشی و توزیع متوازن پرستاری در سطح کشور و نیز توجه به سطح درآمدی و عائدی شغلی آنان انجام شود.»

حضرتی با تأکید بر پیشگیری در چرخه مدیریت بحران گفت: معاونت پرستاری با توجه به نقش کلیدی خود در پیشگیری، به آموزش گسترده و عمومی جهت پیشگیری و آمادگی در مقابل بحران پرداخته است.

وی ادامه داد: مشارکت بیش از ۷۰۰ پرستار و استفاده از همه ظرفیت ها به ویژه پرستاران بازنشسته، اعضای هیات علمی و دانشجویان پرستاری در سامانه پاسخگویی۴۰۳۰ یا سامانه های دیگر که در دانشگاه‌ها برای آموزش و مشاوره به مردم در خصوص کووید۱۹ ایجاد شده بود، از اقدامات شاخص وزارت بهداشت بوده است.

کد خبر 614633

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha